✔ ​50 års erfaring

Vi er loyale

✔ ​Håndværk i god kvalitet

​Kontakt os

Hvis du har spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakmester til private og erhverv

Vi er hos Stauning Maskinstation A/S specialister inden for kloakarbejde, og som autoriseret kloakmester kan vi hjælpe dig med din kloak. Vi tilbyder vores hjælp til både private og erhvervskunder og sørger for, at du får en holdbar løsning, som ikke vil genere dig igen de næste mange år. Vi anbefaler altid, at du tager kontakt til en kloakmester, da problemer med kloakken kan skyldes en lang række parametre, som kræver den rette erfaring og det rigtige værktøj til at løse.

Vi er din professionelle kloakmester

Vi er din professionelle kloakmester, og kan hjælpe dig med at inspicere din kloak, hvis du oplever problemer med den. Vi har mange års erfaring og kan derfor løse alle opgaver indenfor kloak- og drænarbejde, TV-inspektion og spuling af din kloak for både private og virksomheder.

Dertil kan vi som kloakmester også stå for etableringen af nye anlæg, udvidelse af gamle anlæg, montering af rotte-spær og sikringer.

​Har du problemer med tilstopning, så kan vi også hjælpe dig med slamsugning, tømning og rensning af din kloak, så du kan få en velfungerende kloak igen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for en autoriseret kloakmester, som kan hjælpe dig med dit kloakproblem? Så er vi de helt rette til jobbet. Vores erfaring gør, at vi kan løse ethvert problem, og vi kører ikke, før du som kunde er tilfreds med vores arbejde.

Kontakt os på telefon 97 36 91 33 eller på e-mail: ​

ja@stauning-maskinstation.dk og så kan vi lave en aftale, hvor vi vil komme og se på dit problem, hvis du er bosat i Ringkøbing, Skjern, Tarm eller omegn.​

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af 5 stemmer på Landtransport.dk

Firmainformation:

Stauning Maskinstation A/S

​Mejlbyvej 5

6900 Skjern​

Kontaktinformation:

​​

Telefon: 97 36 91 33
Send mail

CVR: 73288312

Stauning Maskinstation ApS
Mejlbyvej 5
6900 Skjern
Tlf.: 97369133
CVR: 73288312
ja@stauning-maskinstation.dk