✔ ​50 års erfaring

Vi er loyale

✔ ​Håndværk i god kvalitet

​Kontakt os

Hvis du har spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vognmand hjælper private og erhverv

Leder du efter et firma, som kan tilbyde vognmandskørsel? Hos Stauning Maskinstation A/S er vi parat til at hjælpe, hvis du har brug for det. Du kan kontakte os, hvad end du er privat eller erhverv, og så løser vores vognmand din opgave. Hos os ser vi ikke nogen opgave værende for stor eller for lille til, at vi vil være vognmand for den.

Har du brug for en dygtig vognmand i Ringkøbing, Skjern, Tarm og resten af Midtjylland, så tag kontakt til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med din opgave, og vi garanterer dig et godt og solidt håndværk, hvor kvaliteten er helt i top.​

Vi har stor erfaring som vognmand

Vi har mange års erfaring med vognmandskørsel og kan løse opgaver inden for transport med 4-akselet tiptrailer, gylletransport, blokvognstransport og containerkørsel.

Gylletransport har vi også stor erfaring med som vognmand. Vi ved, hvor vigtig gylle og gødning er for dig, og derfor sætter vi en ære i at påtage os opgaven med at transportere den. Her tilbyder vi gylletransport med VM-trailer både 3- og 4-akslet.

Vi har også et sortiment af buffertanke, som kan lejes, og vi kan også omrøre gylle og formidle den, hvis du ønsker det.

Af blokvognstransport kan vores vognmand klare transporter på helt op til 45 ton på vores nedsænkede blokvogn. 

​Vi tilbyder også specialtransport af materialer/emner på nedbygget fladtrailer. Vi udlejer alle former for containere; høje som lave, åbne som lukkede. 


Har du specielle krav eller lang lejetid, er du altid velkommen til at ringe.

Kontakt os i dag for et tilbud

Kontakt os også gerne, hvis du har brug for materialer til et projekt. Vi sælger flere forskellige slags materialer som blandt andet sand, granit, stabilgrus, knust asfalt og beton. 

Ring på telefon 97 36 91 33 eller på e-mail: ja@stauning-maskinstation.dk og få et uforpligtende tilbud inkl. levering.

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af 5 stemmer på Landtransport.dk

Firmainformation:

Stauning Maskinstation A/S

​Mejlbyvej 5

6900 Skjern​

Kontaktinformation:

​​

Telefon: 97 36 91 33
Send mail

CVR: 73288312

Stauning Maskinstation ApS
Mejlbyvej 5
6900 Skjern
Tlf.: 97369133
CVR: 73288312
ja@stauning-maskinstation.dk